Onze Filosofie

Wij hebben alles over voor een partnerschap

PCH is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in producten en oplossingen op het gebied van veiligheid en industriële technologie. Als partner voor alle industrieën, gemeenten en ambachten garanderen wij met meer dan 130 medewerkers, vijf vestigingen in Duitsland en één vestiging in de Benelux maximale service en zekerheid.

Mensen staan bij ons centraal. PCH kenmerkt zich door klantgerichtheid en deskundigheid. Wij zien onszelf niet alleen als leverancier, maar als een betrouwbare partner. Onze acties worden gekenmerkt door betrouwbaarheid en betrokkenheid. Achter ons bedrijf staan mensen, geen anoniem kapitaal. Daarvoor staan de eigenaar en manager evenals iedere werknemer bij PCH garant. Onze medewerkers staan voor betrouwbaarheid, continuïteit en bovengemiddeld persoonlijke inzet en zijn landelijk beschikbaar, evenals ook in onze buurlanden.

Wij zijn een van de toonaangevende specialisten op het gebied van veiligheid en industriële technologie met levering door heel Europa. Als systeemleverancier, nemen we de verantwoordelijkheid voor uw PBM’s en staan garant voor de belevering van uw vestigingen. Met elektronische orderverwerking en een harmonieus assortiment bieden wij tal van mogelijkheden voor procesoptimalisatie en kostenbesparing. Binnen dit kader valt ook de keuze en selectie van onze leveranciers. Bij PCH verkrijgt u merkproducten van hoge kwaliteit. Wij vertegenwoordigen toonaangevende fabrikanten op allerlei gebied. Hoogwaardige producten staan voor hoge kwaliteit en consistente eigenschappen.

In het centrale magazijn van PCH nemen we de opslag en het beheer van uw artikelen over. Ons magazijn werkt volledig papierloos. In Duitsland leveren wij onze voorraad artikelen binnen 24 uur vanuit ons centrale magazijn in Großbeeren in de buurt van Berlijn, in Europa binnen enkele dagen. Kwaliteit, service en vertrouwen staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn geïnteresseerd in de lange termijn relaties. Daarom staat waardigheid en solidariteit in ons werk en in onze relatie met de klant centraal.