Gegevens      PCH Benelux BV
De Hoogt 53
5175 AX Loon op Zand
Bestuurder: CEO Dirk van Elten
Contactgegevens: Telefon: 03 31 / 416 53 20 42
Telefax: 03 31 / 416 53 20 44
E-Mail: service@pch-24.nl
Kamer van Koophandel: KvK-nummer 58582118
BTW-nummer: NL 853098529 B01
Bankgegevens: Rabobank
Rekeningnummer: 105.132.608
IBAN: NL66 RABO 0105 1368 08
BIC: RABONL2U

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Voor onze algemene voorwaarden, klik hier >>>

 

AANSPRAKELIJKHEIDSUITSLUITING(DISCLAIMER)

Aansprakelijkheid voor inhoud

Als serviceprovider zijn wij volgens § 7 Abs.1 TMG verantwoordelijk voor de eigen inhoud van deze pagina’s volgens de algemene wette. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener echter niet verplicht om verzonden of opgeslagen externe informatie te controleren of om omstandigheden te onderzoeken die duiden op illegale activiteiten. Verplichtingen om het gebruik van informatie onder algemene wetgeving te verwijderen of blokkeren, blijven onverminderd van kracht. Een aansprakelijkheid in dit verband is echter alleen mogelijk vanaf de datum van kennis van een specifieke inbreuk. Na kennisgeving van toiepasselijke schendingen zullen we deze inhoud onmiddelijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor Links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden waarvan wij de inhoud niet beïnvloeden. Daarom kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. De respectieve aanbieder of exploitant van de pagina’s is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina’s. De gekoppelde pagina’s zijn gecontroleerd op mogelijke juridische overtredingen op het moment van koppelen. Illegale inhoud was niet herkenbaar op het moment van koppelen. Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina’s is echter niet redelijk zonder concreet bewijs van een inbreuk. Na kennisgeving van overtredingen zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Auteursrecht

De inhoud en werken op deze pagina’s gemaakt door de exploitanten van de site zijn onderworpen aan de Nederlandse auteursrechtwetgeving. De reproductie, verwerking, distributie en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de schriftelijke toestemming van de betreffende auteur of maker. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen voor privé, niet-commercieel gebruik. Voor zover de inhoud aan deze zijde niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden in aanmerking genomen. Met name wordt inhoud van derden als zodanig geïdentificeerd. Als u desondanks een inbreuk op het auteursrecht constateren, vragen we u om een reactie. Na kennisgeving van schendingen zullen we dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.