Het hart op de juiste plaats – Sponsoring van de “Harten Hunde”

Heldhaftig en liefdevol – de „Heroes for Animals“ rond Ralf Seeger redden dieren met mentale en fysieke beperkingen en uit hulpeloze situaties. Tijdens hun onbaatzuchtige operaties, in het programma „Harte Hunde – Ralf Seeger greift ein“ op VOX, helpt de bemanning en doet ze verslag van de opwekkende hulpacties. De focus ligt altijd op het welzijn van de dieren en PCH sponsort de beste werkkleding voor veeleisende banen voor de “Harten Hunde”.

Van 26 tot 28 juli 2019 vond een nieuwe missie plaats in het dierenasiel in Guben. In de buurt van de Duits-Poolse grens was PCH aanwezig bij de opnames van een nieuwe aflevering van „Harten Hunde“ en heeft ervaren hoe het team rond Ralf Seeger zich met hart en ziel inzet voor het welzijn van de dieren. Bij een zweterige 30 graden hebben de “Harten Hunde” een nieuw huis voor de katten geschroefd, gebogen en gehamerd. Een luifel, veel ruimte om te ravotten en nieuwe slaapgelegenheden moesten worden gebouwd voor de liefhebbende viervoeters. Naast wat hard werken, zoals het verplaatsen van betonpalen, stond ook het plezier met de dieren en collega’s centraal.

We hebben een dagje filmen voor u vastgelegd en zijn overtuigd van het werk van de „Harten Hunde“, die zeker hun hart op de juiste plaats hebben.